راه اندازي فست فود

اگر در فكر راه اندازي فست فود خوب و عالي هستيد مي بايست حتما با يك مشاوره را اندازي فست فود مشورت كنيد . مشاوران راه اندازي به شما مسير اصلي را نشان خواهند داد و شما با كمترين مشكلات شروع به فعاليت خواهيد كرد. اين كار نياز به طي كردن مراحلي دارد كه مي بايست همه آن ها را در مسير قانوني طي نماييد تا در ادامه كار مشكلي نداشته باشيد.
داخل شدن به بازار خوراك يك تصميم زياد معضل برانگيز است به دليل آنكه بخش اعظمي از فست فود ها در يكسال نخستين باخت خورده اند . اين‌كه چطور چيز هايي كه در ذهن داريد به حقيقت تبديل مي‌شوند نياز به بررسي و تحقيق و طرح ريزي داراست . از‌آنجا كه صنعت طعام دوچندان رقابتي است مي بايست پيشين از راه‌اندازي فست فود به خير تحقيق فرماييد , بررسي فرماييد كه چرا يك فست فود كارش به‌اين نيكي گرفته و ديگري خير . شما مي بايست كسب وكارتان را به روش صحت آغاز نماييد مي بايست از كليه ذيل و بم آن ازماليات ها گرفته تا مجوزهاي رسمي , بهداشتي , ايمني را بدانيد . با مجموعه سرآشپزان برتر همراه گرديد تا به شما مشورت هاي واجب جهت آغاز پيروز يك كسب و فعاليت غذايي را بدهيم .

راه‌اندازي فست فود را از كجا و به چه شكل استارت كنيم؟

مواقعي كه گذشته از بهره‌برداري فست فود مي بايست در لحاظ بگيريد
گونه تجاري فست فود ها به طوري است كه اكثر زمان ها طعام ها را به يك شيوه خاصي فراهم مي نمايند براي مثال همبرگر و يا اين كه ساندويچ سرد . چند نكته را گذشته از آغاز به عمل فست فود بايستي بدانيد

نوع غذا

گذشته از اين‌كه بخواهيد فست فودي را بهره برداري نماييد يا اين كه بخواهيد نمايندگي فست فودي را بگيريد اوليه مي بايست به گونه غذايي كه مي‌خواهيد سرو فرمائيد بيانديشيد . ولي كه هنگامي نام فست فود مي‌آيد كليه ياد همبرگر مي‌افتند البته ميتوانيد ساندويج هاي سرد نو با نان و صيفيجات نو نيز ارائه بدهيد

مكان

مكان فست فود را مد نظر قرار بدهيد. موقعيت مكاني خيلي مهم است قبل از راه اندازي فست فود بايد اين نكته را در خاطر داشته باشيد كه مكان به شما مي گويد كه چه مقدار مشتري داريد. فست فود بايد در جاهاي پر تردد باشد، نزديك فروشگاه ها، دانشگاه ها و در مراكز خريد

 

سرمايه

اينكه چقدر سرمايه براي راه اندازي فست فود لازم داريد و از كجا تامين خواهيد كرد. براي اينكه بتوانيد جذب سرمايه داشته باشيد بهترين كار اين است كه برنامه ريزي طرح كسب و كارتان را از قبل بكنيد اينكه نمايندگي مي خواهيد بزنيد يا فست فود خودتان، اينكه چه چيز متفاوتي نسبت به بقيه ارائه مي دهيد كه سودآوريتان را بالا ببرد.

مراحل راه اندازي يك فست فود

  • تدوين طرح كسب و كار : برآورد هزينه راه‌اندازي فست فود مقدماتي تا توسعه يافته , بازار انگيزه , دريافت همه مجوزهاي واجب جهت فعال سازي فست فود
  • يافتن يك محل مطلوب براي فست فود
  • تامين مخارج اول فعال‌ساز‌ي فست فود
  • خريد همه اسباب مايحتاج واجب : گاز و فر و سرخ كن و فريزر و ميز و قفسه و صندوق اخذ پول .
  • استخدام و فراگيري كارمندان : غالبا نيروها ي برنا به صورت نصفه وقت عشق متعددي به عمل در فست فود دارا‌هستند
  • تبليغات فست فود از روش تبليغات كاغذي , تلوزيوني . خوبتر است شركت كردن با اداره ها و مدرسه ها را در برنامه تبليغاتي خويش بگنجانيد

تعيين محل مناسب براي احداث فست فود

اكثر دوستاني كه براي مشاوره راه اندازي فست فود يا فودكورت يا كافي شاپ اقدام مي كنند در مرحله اول با بستن قرارداد مغازه مواجه مي شوند كه براي انها تعيين منطقه يا شهر و يكي از مهمترين مسائل متراژ دقيق مورد نياز اشپزخانه و سالن … مي باشد؟

براي راه اندازي فست فود به ۲ فضاي مجزا كه اشپزخانه و سالن مي باشد نياز داريم كه ما در اين مبحث فضاي اشپزخانه را مثال مي زنيم كه تاييد اين متراژما به يك منوي غذايي و تنوع منو بستگي دارد.

تامين نيروي انساني

داشتن پرسنل باتجربه و خوب كاري و بهداشتي نياز به گذاشتن زمان كافي و بررسي هاي دقيق دارد.

اصولا منابع انساني يكي از مهمترين عامل در موفقيت يك فست فود، كافي شاپ، فودكورت مي باشد.گاهي مشاهده مي شود در برخي از فست فودهايي كه به تازگي در حال راه اندازي مي باشند از افراد بي تجربه و كساني كه فاقد دانش در صنعت فست فود داري يا رستوران داري هستند براي گزينش استفاده مي كنند.

عوامل شكست فست فود:

اين عامل در بخش كيفيتي، نظافتي، برخورد با مشتري مشكل ايجاد كرده و باعث شكست يك صنف در ابتداي فعاليت و رشد اوليه مي باشد

و ديدگاه مشتريان در اوايل افتتاحيه نسبت به آن صنف غذايي عوض شده تيم فوق حرفه اي فست فود set با داشتن گروه انساني كارامد و دوره ديده و سر اشپزاني موفق مي تواند كمك شاياني در اين راستا به شما مي كنند.

نكته : پخت ازمايشي قبل از افتتاحيه يكي مراحل مهم از افتتاحيه هر مجموعه اي مي باشد،

كه شما در اين مرحله به تست طعم ها مي پردازيد تا به طعم دلخواه خود برسيد كه بعلاوه تست غذا مي توان گفت تجهيزات نيز تست مي شوند كه ما مي توانيم درجه پخت نهايي را روي دستگاه تنظيم كنيم.

نكته: گاهي برخي از فست فودها بدون اين تست و پخت ازمايشي مجموعه خود را به صورت كامل راه اندازي مي نمايند، كه در اين صورت ريسك بالايي در انتظار شب افتتاحيه مي باشد.

مشاوره در خريد تجهيزات آشپزخانه

خريد تجهيزات بستگي به سرمايه گذاري شما دوستان دارد

 سرمايه گذار عزيز مي تواند براي خريد تجهيزات به ميزان سرمايه گذاري خود اطلاعات و مشاورهاي دقيق و ويژگي هاي پخت دستگاه ها را به نسبت مدل به مدل مشاوره كند.

انواع خدمات گروه راه اندازي KMC

  • راه اندازي فست فود
  • راه اندازي رستوران
  • راه اندازي تالار
  • راه اندازي كترينگ

پشنهاد ما براي شما كه قصد راه اندازي فست فود يا رستوران را داريد اين است كه، قبل از عملي كردن هر ايده اي با مشاوران ما تماس گرفته و با كمك گرفتن از آنها نه تنها در هزينه هاي خود صرفه جويي كنيد، بلكه به خوبي فست فود، رستوران كترينگ و … خود را به مردم معرفي كنيد.